ya-yidu-do-pragi-premyer-virmeniyi-zustrinetsya-z-prezidentom-azerbaydzhanu-v-chekhiyi

Прем'єр Вірменії зустрінеться з президентом Азербайджану в Празі

 • 113179 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян зустрінеться із президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим під час неформального саміту ЄС у столиці Чехії Празі у четвер, повідомляє агенство Armenpress, пише УНН.

Деталі

Пашинян проведе чотиристоронню зустріч з Алієвим, президентом Франції Еммануелем Макроном та головою Європейської ради Шарлем Мішелем на першому засіданні Європейської політичної спільноти.

«Я їду до Праги для участі у саміті Європейської політичної спільноти. Там заплановано чотиристоронню зустріч між мною, президентом Азербайджану, президентом Франції та головою Ради Європи. Ми також оголосили про можливість проведення цієї зустрічі. Якщо нічого не зміниться, то це будуть основні зустрічі, які, по суті, впишуться у загальне обговорення мирного порядку денного”, - цитує Пашиняна інформаційне агентство.

Глава Вірменії додав, що пізніше він вирушить до російського Санкт-Петербурга для участі в неформальному саміті Співдружності Незалежних Держав.

Додамо

На саміт запрошено лідерів 27 держав ЄС, 17 країн Європи, зокрема Туреччини, Великої Британії та України. Очікується, що в зустрічі також візьме участь президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган.

За даними ЄС, Європейська політична спільнота прагне «сприяти політичному діалогу та співпраці для вирішення питань, що становлять спільний інтерес» та «зміцнювати безпеку, стабільність та процвітання європейського континенту».

Українські Національні Новини

Новини Світу