ya-zavzhdi-vidchuvayu-tvoye-kokhannya-persha-ledi-zvorushlivo-privitala-zelenskogo-z-dnem-narodzhennya

Я завжди відчуваю твоє кохання: перша леді зворушливо привітала Зеленського з днем народження

 • 45268 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. Дружина Президента України Олена Зеленська зворушливо привітала чоловіка з днем народження, додавши, що завжди відчуває на собі його закоханий погляд та пообіцяла дивитися на нього у відповідь так само. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, повідомляє УНН.

Цитата

«Знаєш, я впевнена, що на цьому фото ти дивишся на мене… Тому що ти завжди так на мене дивишся… Я бажаю кожній жінці таких поглядів. Так дивляться лише ті, хто щиро кохає. Я завжди відчуваю твоє кохання. Поки ти так дивишся, я нічого не боюся. Дивися! Будь ласка, дивися! У нас іще все попереду. Тому бережи себе. Ми маємо все намріяне втілити разом. З днем народження, коханий! Обіцяю дивитися на тебе у відповідь. Так само. Завжди!», - написала перша леді.

Додамо

Минулого року Олена Зеленська опублікувала зворушливе привітання з нагоди дня народження чоловіка в Instagram, супроводивши пост спільним селфі.

Президенту України Володимиру Зеленському сьогодні, 25 січня, виповнилося 44 роки.

У квітні 2019 року він був обраний Президентом України, здобувши підтримку 73,22% виборців, а 20 травня Зеленський склав присягу перед народом України. До того як стати наймолодшим Президентом України, він був керівником студії “Квартал 95”.

Українські Національні Новини

УНН Lite

    Популярні

    Новини по темі

    Торік НАБУ накупило спідньої білизни на понад 700 тис. грн

     • 29089 переглядiв