yaderna-ataka-pivnichnoyi-koreyi-oznachatime-kinets-rezhimu-kima-pentagon

Ядерна атака Північної Кореї означатиме "кінець" режиму Кіма - Пентагон

 • 210184 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Ядерний удар Північної Кореї за американськими інтересами призведе до «кінця» режиму Кім Чен Ина, йдеться в опублікованому в четвер стратегічному документі американських військових, передає УНН.

Деталі

Несекретна версія «Огляду ядерної політики» збройних сил США містить різке попередження Кім Чен Ину проти використання атомного арсеналу країни, що росте.

«Будь-яка ядерна атака Північної Кореї проти Сполучених Штатів або їхніх союзників та партнерів є неприйнятною і призведе до падіння цього режиму. Не існує сценарію, за якого режим Кіма міг би застосувати ядерну зброю та вижити», - йдеться в Огляді ядерної політики.

Сполучені Штати мають намір використати свій ядерний арсенал для стримування «всіх форм стратегічного нападу», зокрема із застосуванням звичайних озброєнь, йдеться в документі Пентагону.

В оборонній стратегії також згадуються зростання загроз з боку росії та Китаю.

«До 2030-х років Сполучені Штати вперше у своїй історії зіштовхнуться з двома великими ядерними державами як стратегічні конкуренти і потенційні противники», - йдеться в повідомленні.

Додамо

Попередження послідувало після того, як Кім Чен Ин оголосив Північну Корею «незворотною» ядерною державою. Таким чином, декларація поклала край переговорам щодо її заборонених програм озброєнь.

Українські Національні Новини

Новини Світу