yaderna-ritorika-putina-ne-vpline-na-dopomogu-ukrayini-minoboroni-ssha

Ядерна риторика путіна не вплине на допомогу Україні - Міноборони США

 • 176768 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. У Міноборони заявили, що риторика диктатора путіна, яка загрожує можливим застосуванням ядерної зброї, не вплине на допомогу, яку США надають Україні. Про це УНН інформує з посиланням на CNN.

Цитата

"Що стосується заяв, що виходять із росії, це не впливає на зобов'язання відомства продовжувати роботу з нашими міжнародними партнерами та нашими союзниками щодо надання Україні підтримки, якої вона потребує боротьби за захист своєї країни", - йдеться у повідомленні прессекретаря Пентагону Патріка Райдера.

Деталі

Райдер сказав, що погрози путіна не вплинуть на обговорення видів "смертоносної" допомоги, яку нададуть США.

"Ми продовжимо ці розмови і продовжуватимемо думати не тільки про те, що їм (українцям - ред.) потрібно в середньостроковій та довгостроковій перспективі, але й про те, що їм потрібно зараз, - сказав Райдер. - Тому я не бачу, щоб на ці розмови вплинула ця ситуація".

Доповнення

путін у середу заявив про можливість застосування ядерної зброї.

"Територіальна цілісність нашої Батьківщини, наша незалежність і свобода будуть забезпечені, ще раз наголошу, усіма наявними у нашому розпорядженні засобами...", - сказав він.

Фальшиві "референдуми" та мобілізація є ознаками слабкості та провалу росії. Таку заяву зробила посол США в Україні Бріджит Брінк.

Українські Національні Новини

Новини Світу