yak-ukrayini-dosyagti-energetichnoyi-nezalezhnosti-vid-rosiyi-nardep-ivchenko-z-kongresmenom-dzhinom-sletteri-obgovorili-shlyakhi

Як Україні досягти енергетичної незалежності від Росії: нардеп Івченко з конгресменом Джином Слеттері обговорили шляхи

 • 14348 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. Народний депутат Вадим Івченко на зустрічі в Вашингтоні з конгресменом Джином Слеттері обговорили шляхи до енергетичної незалежності України та те, як можна зробити американські інновації доступними для українців. Про це повідомляє УНН з посиланням на Facebook-сторінку народного депутата.

Цитата

“Зустрівся з добре знаним в Україні американським конгресменом Джином Слеттері, який неодноразово бував у нашій країні, підтримував і допомагав їй. Він впевнений, що ми повинні видобувати більше власного газу, щоб бути максимально незалежними від Росії, а також активно використовувати свою головну перевагу — сільське господарство — щоб розвивати альтернативні джерела енергії для привернення в цю сферу інноваційні технології, які, наразі, ціняться в усьому світі”, — написав Івченко.

Деталі

Парламентар наголосив, що для України необхідно налагодити комунікацію з американськими фінансовими органами.

“Ми зобов’язані налагодити комунікацію з американськими фінансовими інституціями, щоб інноваційні технології США стали доступнішими для українських покупців!” — зазначив Вадим Івченко.

Доповнення

Народний депутат Вадим Івченко домовився про створення україно-американської платформи для розвитку біоетанолової галузі в Україні під час зустрічі у Вашингтоні.

Українські Національні Новини

Політика