yak-vberegtisya-vid-covid-19-ofisnim-pratsivnikam-prosti-i-diyevi-poradi

Як вберегтися від COVID-19 офісним працівникам: прості і дієві поради

 • 12798 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Національна служба здоров'я України опублікувала ряд правил профілактики поширення COVID-19 для тих, хто працює в офісах. Про це повідомляє УНН з посиланням на НСЗУ в Telegram.

Деталі

Маска та дистанція.

В НСЗУ наполягають, коли ви носите маску, ви захищаєте і себе, і інших. Маски не замінюють необхідності тримати дистанцію. Маска повинна повністю закривати ніс і рот, і щільно прилягати до обличчя.

Гігієна та етикет.

Для профілактики поширення COVID-19 потрібно часто мити руки з милом принаймні або використовуйте антисептик із щонайменше 60% спиртом, якщо мило та вода відсутні.

Дезінфекція

Регулярно дезінфікуйте поверхні в тих місцях, де ви знаходитесь, та поверхні приладів та пристроїв, яких торкаєтесь (дверні ручки, поручні, столи).

Безпека в офісі.

Подбайте про безпечний прийом їжі на роботі. Якщо неможливо втриматись від спільного чаєпиття, майте особистий або одноразовий посуд для цього.

Будьте обережні.

Стежте за своїм здоров’ям та залишайтеся вдома, коли це потрібно.

НСЗУ застерігає, "навіть якщо у вас все добре, але захворів хтось із членів родини або ви були у тісному контакті з кимось із COVID-19, залишайтеся працювати дистанційно".

Додамо

Національна служба здоров’я України дала поради, як самостійно реабілітуватися після важкого перебігу COVID-19.

УНН раніше повідомляв про те, хто в Україні найчастіше помирає від COVID-19.

Українські Національні Новини

Суспільство