yak-vibrati-fasovanu-kuryatinu-poradi-nasha-ryaba

Як вибрати фасовану курятину: поради "Наша Ряба"

 • 25720 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. На виробництві продукції ТМ "Наша Ряба" використовуються дві технології упаковки, повідомляють в компанії, передає УНН.

Перша технологія - упаковка в захисному середовищі (в PET-лоток).

"Упаковка в PET-лоток - упаковка м'яса в жорсткі лотки з верхньої брендованої плівкою. Лоток відрізняється герметичністю і стійкістю до проколів, що виключає ризики протікання. Упаковка має привабливий зовнішній вигляд і забезпечує термін зберігання продукції 7 діб", - розповіли в МХП.

І друга технологія - вакуумна упаковка продукції, при дотриманні температурного режиму, дозволяє зберігати свіжість продукції до 7 днів.

"Упаковка продуктів в модифікованій газовій атмосфері є одним з найбільш надійних методів збереження свіжості харчової продукції. Цей вид забезпечує збереження привабливого зовнішнього вигляду і збільшення терміну зберігання. Завдяки відсутності кисню, у вакуумній упаковці м'ясо зберігається свіжим довше, ніж при зберіганні традиційним способом, зовнішній вигляд продукту залишається без змін. При зберіганні м'яса в вакуумі воно не висихає з тієї ж причини, по якій волога з продукту не випаровується", - пояснив виробник.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу