yakscho-ne-vstigli-kupiti-poshtovu-marku-u-kiyevi-zroblyat-klumbu-pro-russkiy-voyenniy-korabl

Якщо не встигли купити поштову марку: у Києві зроблять клумбу про "русскій воєнний корабль"

 • 293003 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. У Києві біля станції метро "Лівобережна" зроблять клумбу про "русскій воєнний корабль", повідомляє КО "Київзеленбуд", пише УНН

Цитата

"русскій воєнний корабль, іді на …!" - поштова марка з квітів з’явиться на транспортній розв’язці біля метро Лівобережна. Якщо не встигли купити бажану марку, буде нагода зробити пам’ятне селфі", - вказали у Київзеленбуді.

Деталі

Як зазначається, комунальники-озеленювачі вже починають висаджувати рослини у впізнаваний кожним сюжет із військовим, який вказує напрямок ворожому кораблю.

"Квіткова марка матиме розміри 13,8*4,5 м", - додали в організації.

Доповнення

В Україні 12 квітня випустили поштову марку "Русский военный корабль, иди нах*й!".

Автором фрази: “Рускій воєнний корабль, іді на х*й” став прикордонник Роман Грибов. Коли 24 лютого 2022 року росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, крейсер "Москва" і патрульний корабель “Васілій Биков” під час битви за острів Зміїний вимагали від українських прикордонників і військових здатися у полон.

Під час закликів окупанти називали себе "російським військовим кораблем" і погрожували завдати по Зміїному "ракетно-бомбового удару". На що українські захисники надали достойну відповідь, яка стала символом українського спротиву у війні з росією.

Автор легендарної фрази Роман Грибов повернувся з полону 29 березня. Він отримав нагороду "За заслуги перед Черкащиною".

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти заборонили керівникам ЗАЕС покидати Енергодар

     • 165141 переглядiв