yakscho-putin-khoche-vbiti-sebe-to-yomu-ne-potriben-yaderniy-arsenal-postpred-ukrayini-v-oon

Якщо Путін хоче вбити себе, то йому не потрібен ядерний арсенал: постпред України в ООН

 • 202240 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Постійний представник України в ООН Сергій Кислиця порівняв президента Росії Володимира Путіна з Адольфом Гітлером та назвав його рішення про приведення російських ядерних сил у бойову готовність божевіллям. Про це він заявив під час виступу на екстреному засіданні Генасамблеї, повідомляє кореспондент УНН.

Цитата

"У центрі Європи триває повномасштабна війна. Усі в цьому залі і всі у цьому світі знають, що Росія і тільки Росія почала це вторгнення, якому зараз сприяє Білорусь", - сказав Кислиця.

"Ця війна не була спровокованою. Її обрав той, хто зараз сидить у бункері. Ми знаємо, що сталося з людиною, яка сиділа в бункері в Берліні у травні 1945 року", - додав постпред.

Він подякував Генсеку ООН за його позицію щодо російського вторгнення в Україну.

"Нас підштовхнули до скликання екстреного позачергового засідання, оскільки рівень загрози глобальній безпеці було прирівняно до рівня Другої світової війни, а то й вище після наказу Путіна про приведення російських ядерних сил у бойову готовність. Що за шаленство? Якщо він хоче вбити себе, то йому не потрібен ядерний арсенал. Він має зробити те, що зробив хлопець у бункері у Беліні у травні 1945 року", - додав дипломат.

Раніше

Як писав УНН, у понеділок у Нью-Йорку розпочалося спеціальне засідання Генеральної Асамблеї ООН для засудження агресії Росії проти України.

Українські Національні Новини

Суспільство