yakscho-zirki-ziydutsya-i-budut-propozitsiyi-nardep-ivchenko-rozkriv-svoyi-plani-na-vikonavchu-vladu

Якщо зірки зійдуться і будуть пропозиції: нардеп Івченко розкрив свої плани на виконавчу владу

 • 17846 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Народний депутат від фракції "Батьківщина" Вадим Івченко вважає, що кожна амбіція на високу державну посаду повинна підкріплюватись можливостями людини. За об'ємом охоплених тем і проблем у якості народного депутата, Івченко планує робити більше для захисту інтересів різних груп населення. Про це нардеп розповів в інтерв’ю УНН.

Цитата

"Я не тікаю від відповідальності, максимально конструктивно працюю в аграрному комітеті. І якщо зірки зійдуться і будуть якісь пропозиції — ми їх будемо розглядати. Одне я знаю добре — я не боюсь висловлювати власну думку, яка може комусь не подобатись, а за моєю спиною немає інтересів олігархів чи інших груп впливу", - розповів Івченко.

Деталі

Нардеп пояснив, що кожну свою амбіцію він прораховує з наявними у себе можливостями. Саме вони визначають готовність і спроможність очолювати вищі державні посади та ефективно виконувати свої обов’язки.

"По-перше, тебе мають чути, по-друге, ти повинен мати підтримку того сектору, з яким працюєш, мати там авторитет, тому, що потрібно комунікувати та знаходити компроміси. По-третє, ти повинен мати підтримку депутатського корпусу, тому що потрібно працювати і з ними для законодавчих ініціатив. В четверте, ти не повинен мати корупційного або компрометуючого негативу за спиною. Тому, звичайно, коли я аналізую свої можливості, то бачу, що можу потягнути і ще якийсь інший напрямок", - підкреслив він.

Доповнення

Відзначимо, що нардеп Івченко спростував своє можливе призначення на посаду глави аграрного комітету ВРУ замість Миколи Сольського, якому більшість нардепів висловили недовіру. 

Раніше народний депутат аграрного комітету Ради Вадим Івченко виступив за відновлення всіх доліквідаційних функцій Міністерства агрополітики, яке зможе надавати якісні послуги одноосібникам і простим фермерам. 

Українські Національні Новини

Політика