yan-dzhevelin-ta-dzhavelina-yaki-nezvichni-imena-dayut-dityam-v-ukrayini-pid-chas-viyni-z-rf

Ян Джевелін та Джавеліна: які незвичні імена дають дітям в Україні під час війни з рф

 • 396012 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. У Вінницькій області та місті Київ новонароджені хлопчик і дівчинка отримали імена Ян Джевелін та Джавеліна відповідно. Про це повідомили у Мін'юсті і розповіли, які ще оригінальні та рідковживані імена для своїх малюків обрали українці під час війни з рф, передає УНН.

Деталі

У відомстві зауважили, що при виборі імені новонародженої дитини частіше за все батьки враховують наступні фактори: традиції родини, модні віяння, національні, релігійні та навіть політичні погляди батьків.

Для декого при виборі імені для своєї малечі вирішальну роль зіграла війна, у якій українці вже другий місяць виборюють незалежність та суверенітет нашої держави.

Цитата

"... у Вінницькій області та місті Київ новонароджені хлопчик і дівчинка отримали імена Ян Джевелін та Джавеліна відповідно", - повідомили у Мін'юсті.

Додамо

Без прив'язки до теми війни, але при цьому не менш оригінальні та рідковживані імена для своїх малюків обрали ще десятки молодих батьків по всій країні.

Зазначимо кілька таких:

Одед, Велислав, Аскольд, Дорофей, Єреній, Левкіян, Сулейман, Кай, Яремій, Еней, Лємуель, Юсуф, Ахіл, Лучезар, Соломон, Михаїл-Мир.

Добряна, Афіна, Акиліна, Дзвенислава, Февронія, Ругая, Айлін, Шашана, Лілу, Мілада, Роксолана, Астрід, Єустасія, Яснодара.

Українські Національні Новини

Суспільство