yanukovicha-sche-ne-viznali-vinnim-rozyasnennya-sudu

Януковича ще не визнали винним – роз’яснення суду

 • 18420 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. Екс-президента Віктора Януковича наразі не визнавали винним в скоєнні злочинів, адже обвинувальний вирок ще зачитується. Про це журналісту УНН повідомила прес-секретар Оболонського районного суду Києва Інна Свинаренко, коментуючи розповсюдження деякими ЗМІ інформації, що Януковича вже визнано винним за рядом пунктів обвинувачення. .

"Наразі вирок ще зачитується (вже близько 40 сторінок). Оголошується мотивувальна частина, це і покази свідків, і обставини, на які посилалось як обвинувачення, так і захист. Жодної оцінки не надано", - повідомила Свинаренко.
Вона також додала, що поширена в пресі інформація щодо того, що Януковича вже визнали винним у низці злочинів, не відповідає дійсності.

Як повідомляв УНН, В Оболонському районному суді Києва станом на 12.15 триває проголошення вироку екс-президентові Віктору Януковичу у справі про державну зраду

Колишньому президенту України Віктору Янукович інкримінують вчинення державної зради, пособництво представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, і веденні агресивної війни. Тобто в злочинах, передбачених ч. 1. ст. 111, ч. 5 ст. 27. ч. 3 ст. 110, ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 437 КК України.

Українські Національні Новини

Політика