yaponiya-nadast-ukrayini-droni-i-kostyumi-khimzakhistu

Японія надасть Україні дрони і костюми хімзахисту

 • 212365 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Міністерство оборони Японії надасть Україні комплекти ядерного, біологічного та хімічного захисту (NBC), а також дрони в рамках допомоги в протистоянні російській військовій агресії. Про це у Twitter повідомляє японське оборонне відомство, передає УНН.

Цитата

"Міноборони Японії вирішило надати українському уряду костюми NBC, маски NBC і дрони. Боротьба українців за свою країну все ще триває, так що Міноборони Японії буде і надалі надавати нашу максимальну підтримку. За Україну", – йдеться в публікації.

Деталі

Про яку кількість комплектів захисного одягу та обладнання йдеться, а також коли буде відправлена партія, не уточнюється.
Раніше в США заявили, що не виключають можливість застосування РФ тактичної ядерної зброї у війні проти України. При цьому у Вашингтоні додали, що поки підготовки до цього не спостерігається.

#JMOD decided to newly provide NBC suits, NBC masks and Drones to Ukrainian government. The fight of Ukrainians to defend their country still continues so that JMOD will continue our utmost support. For #Ukraine. pic.twitter.com/Ge5YjawYOM

— Japan Ministry of Defense/Self-Defense Forces (@ModJapan_en) April 19, 2022

Додамо

США відмовиться від зустрічей G20 якщо будуть представники росії – Білий дім.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП