yaremenka-spiymali-na-intimniy-perepistsi-nardep-zayaviv-scho-proviv-zhurnalistiv

Яременка "спіймали" на інтимній переписці: нардеп заявив, що "провів" журналістів

 • 50980 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. Народний депутат від фракції "Слуга народу" Богдан Яременко після повідомлення у ЗМІ про його нібито інтимну переписку в онлайн-мережі знайомств заявив, що напередодні під час засідання Верховної Ради влаштував "провокацію" та дозволив журналістам сфотографувати своє сфабриковане "листування". Про це нардеп написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Про провокації. Після того, як кілька колег по фракції стали жертвами любителів підглядати і читати через плече, ми застосували певні запобіжні заходи і тепер знаємо, коли "журналісти" підглядають в наші телефони. Отримавши такий сигнал, я вчинив учора провокацію та дозволив сфотографувати сфабриковане "листування". Це спрацювало. Мисливець за паленими фактами сфотографував те, чого немає", - написав Яременко.

Додамо, раніше у мережі з'явилися фото переписки нардепа, де він нібито спілкувався в онлайн-мережі знайомств про інтим за гроші.

Раніше деякі ЗМІ у Раді сфотографували переписку народного депутата від “Слуги народу” В’ячеслава Медяника у месенджері, який пообіцяв “порішати” питання з правоохоронними органами. У САП заявили, що щодо нардепа Медяника через це зареєстровано кримінальне провадження.

Українські Національні Новини

УНН Lite