yarmolenko-vibachivsya-pered-ubolivalnikami-za-provalniy-start-vest-khemu

Ярмоленко вибачився перед уболівальниками за провальний старт "Вест Хему"

 • 9811 переглядiв

КИЇВ. 3 вересня. УНН. Український збірник лондонського "Вест Хему" Андрій Ярмоленко очікує на покращення гри колективу після двотижневої паузи пов'язаної із виступами національних команд, інформує УНН з посиланням на сайт "молотобійців".

"Звичайно, це важкий момент, але ми повинні сісти і подумати про нашу гру, і кожен гравець повинен поміркувати над своїми діями на полі. Через два тижні нам необхідно грати краще, тому що ми повинні виступати для наших уболівальників і за клуб. Цей результат дуже, дуже поганий, і ми повинні думати про те, як ми можемо покращити нашу гру", - сказав Ярмоленко.

Також українець вважає, що у команді зібрані високоякісні футболісти, яким необхідно більш відчайдушно вести боротьбу за результати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко у складі "Вест Хему" зазнав четвертої поразки в АПЛ

"У нас хороші гравці і гарний тренер, але ми повинні боротися за результати. Тепер треба зосередитися та перемогти у наступній грі", - підсумував Ярмоленко.

Зауважимо, що після чотирьох баталій на старті АПЛ у "Вест Хему" жодного набраного балу при різниці забитих і пропущених голів – 2:10.

Як повідомляв УНН, у зустрічі із "Вулверхемптоном" Ярмоленко провів на полі повний другий тайм.

Українські Національні Новини

Спорт