yarmolenko-vprodovzh-misyatsya-peresuvatimetsya-na-militsyakh

Ярмоленко впродовж місяця пересуватиметься на милицях

 • 10142 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. Півзахисник дортмундської "Борусії" і збірної України Андрій Ярмоленко дав коментар щодо отриманого пошкодження гомілкостопа та заявив, що приблизно місяць не зможе пересуватися без милиць, повідомляє УНН з посиланням на сайт zbirna.com.

"Точний діагноз з усіма медичними подробицями я назвати не можу. У поєдинку з "Фрайбургом" вийшов на заміну, відіграв десь три хвилини і в абсолютно простому епізоді зіткнувся із захисником. Отримав м'яч, пішов в обведення і відразу відчув - щось не так. Але матч дограв. Потім дивився цей момент в повторі - нічого там такого не було. Після обстеження з'ясувалося, що на п'яті відійшла якась тканина, але ахілл не зачеплений. У підсумку на ногу мені одягли спеціальний чобіт - місяць доведеться пересуватися за допомогою милиць. Скільки потім знадобиться часу на реабілітацію, сказати поки не можу", - зауважив лідер збірної України.

Також українець розповів про невикористані можливості в матчах на початку 2018 року.

"Начебто і грав непогано, але для атакуючих футболістів цього недостатньо. Потрібно забивати. Тим більше - реалізовувати такі можливості, які були у мене. Тут і говорити нічого. На такому рівні багато шансів не буває. Треба кожен момент використовувати, а у мене було дві-три прекрасні можливості відзначитися. Так що я і сам розумів, що наступну гру можу почати на заміну", - підсумував Ярмоленко.

Нагадаємо, що Twitter "Борусії" повідомляв про кількатижневий пропуск українського вінгера від ігор.

Українські Національні Новини

Спорт