yaskraviy-ale-napruzheniy-tizhden-goroskop-dlya-vsikh-znakiv-zodiaku

Яскравий, але напружений тиждень: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

 • 1614453 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Тиждень з 27 березня по 2 квітня буде значним, яскравим та відповідальним для більшості знаків Зодіаку. Як досягти успіху читачам УНН розповіла професійний астролог Ксенія Базиленко.

«Цей тиждень буде дуже яскравим, особливо в політичних подіях. Багато залежатиме від лідерів та їх рішень. Цього тижня можливі важливі зустрічі і від ухвалених на них рішень може залежати майбутнє багатьох країн, особливо у тих, де існують військові конфлікти. Але напружений аспект Марса і Місяця утримуватиме складну ситуацію і не дасть можливості домовитися. Прогноз для всіх знаків Зодіаку буде також досить яскравим - відкриються великі можливості», - розповіла астролог.
Базиленко уточнює, що у прогнозі на цей тиждень для всіх знаків Зодіаку також враховано напруженість планет та надано вказівки як її уникнути.

ОВЕН

Для вас цей тиждень буде одним з найяскравіших на рік. Скупчення планет у вашому знаці дасть вам силу, впевненість у собі та великі можливості у всіх сферах життя. Використовуйте цю можливість максимально, особливо якщо ви управлінець від політики. Саме зараз ваше слово буде особливо вагомим. Тому сміливо виступайте на публіці, публікуйтеся, говоріть про свої плани. Але! Будьте максимально дипломатичні у всьому. Напружений аспект Марса може все зіпсувати, якщо виявляти агресію, жорсткість і йти на конфлікти. І це головне правило цього тижня.

ТЕЛЕЦЬ

Тільці, для вас цей тиждень буде наповнений приємними ситуаціями, особливо в коханні. Це найпрекрасніший період року для романтичних знайомств. Також, фінансово ви зможете несподівано отримати прибуток або подарунок від коханої людини. А найголовніше, цей період важливий для духовного зростання, практик та заняття психологією. Час усамітнення, щоб розібратися у собі, розкрити свій внутрішній потенціал. Якщо для цього вам потрібно буде виїхати - саме час. Якщо ви працюєте з іноземцями, вас також чекатиме успіх. Небезпечно цього тижня йти на конфлікти та будьте обережні на дорогах.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки це сильний для вас період, коли ви можете втілювати в життя все задумане. Цікаві проекти, зустрічі, як ділові, так і з друзями, принесуть вам вдачу. А ось із фінансами необхідно бути дуже обережними. Це не час для імпульсних покупок, кредитів та інвестицій. Дуже приємний період у коханні, на вас чекає багато романтики.

РАК

Раки, для вас цей тиждень буде двояким. З одного боку великий успіх у реалізації ваших планів, у кар'єрному зростанні, зміні роботи, з іншого боку вам дуже заважатиме ваш емоційний стан, який може бути надто напруженим. Дуже важливо знайти рівновагу в собі. Якщо ви не справляєтеся - відкладіть важливі справи, інакше нашкодите самі собі. Вам допоможе відпочинок, медитації, заняття спортом, а особливо вам допоможуть люди, які вірять у вас і підтримують. Фінансово не варто ризикувати у другій половині тижня.

ЛЕВ

Для вас, Леви, тиждень буде дуже вдалим. Ваш власний авторитет буде на висоті. На тих, хто обіймає високі посади, особливо в освітній сфері або в релігійній, чекає успіх. Але, зайве его може призвести вас до публічних скандалів і зробити вам славу людини з поганим характером. Контролюйте свій гнів, особливо 31 березня. Успіх може бути у навчанні, далеких поїздках і важливих зустрічах, а також успіх у особистих відносинах.

ДІВА

Діви, для вас цей тиждень буде вдалим у фінансах, у питаннях пов'язаних з податками та інвестиціями, будь-якої комерційної діяльності. Також, можлива спадщина та вирішення проблем із родичами. Головне, не вступати з ними у відкритий конфлікт. Розважливість та обачність, яка властива вашій природі зіграє вам на руку і саме зараз ви зможете закрити всі наболілі питання.

ТЕРЕЗИ

Терези, великого успіху у всьому ви зможете досягти, якщо ви максимально проявлятимете якості, властиві тільки вашій природі, такі як дипломатичність, делікатність та вміння домовлятися. Саме так ви досягнете успіху у всьому цього тижня. Велику підтримку ви отримаєте від ваших партнерів, компаньйонів та другої половинки. Ви зможете підписати важливі контракти та договори, успішно провести будь-які переговори, вдало пройти співбесіди і навіть умовити будь-кого. Але якщо ви підете на конфлікти та бажання довести своє – можете втратити дуже багато.
Особливо уважно поставтеся до вашого шлюбу. Якщо у вас складні стосунки – цей тиждень може бути для вас вирішальним.

СКОРПІОН

Скорпіони, для вас цей тиждень буде дуже напруженим у бізнесі та роботі, але може принести чудовий результат. Саме час задуматися про зміну роботи чи, можливо, напрями своєї діяльності. Застереження лише одне – не виявляти агресію, конфліктність. Особливо на роботі, інакше вас можуть звільнити чи скоротити. А ось у коханні на вас чекає успіх. І максимальну підтримку ви зможете отримати від своєї другої половинки.

СТРІЛЬЦІ

Стрільці, зараз прекрасний період для активного відпочинку, поїздок. Якщо ви не можете зараз собі цього дозволити через роботу, навчитеся якісно відпочивати у вільний від роботи час. У вас чудовий період для любовних стосунків. Також добре зайнятися творчістю та улюбленим хобі. Відмінний період для тих Стрільців, хто є спікерами та працює з аудиторіями. Але, порада, як і всім знакам Зодіаку цього тижня – приборкайте свою запальність і не проявляйте агресію, інакше великих конфліктів вам не уникнути, особливо з коханими та вашими дітьми.

КОЗЕРІГ

Козероги, багато часу ви можете проводити зі своїми рідними та також більше працювати вдома. Вам доведеться серйозно займатися питаннями ваших родичів та домашніми справами. Успіх у купівлі-продажу нерухомості, побутових великих покупках та початку ремонту триває. Дуже важливо не входити до конфліктних відносин, особливо з родичами, інакше ці конфлікти розтягнуться на довгий час. Вам добре у вихідні відпочивати на природі, набиратися сил.

ВОДОЛІЙ

Водолії, цей тиждень принесе велику активність, успіх у торгівлі та комерції, в отриманні важливої інформації та навчання. Також, якщо ваша діяльність пов'язана зі спікерством, ЗМІ – на вас чекає особливий успіх. Тут важливо, яку інформацію ви подаєте, інакше негативно подана вами інформація може обернутися проти вас і ви опинитеся в епіцентрі скандалу. Також будьте дуже обережними на дорогах. Цього тижня можливі несподівані приємні зустрічі з рідними та близькими. Саме від них ви отримаєте підтримку.

РИБИ

Риби, велика удача може бути у починанні нового бізнесу чи спробах працювати на себе, у будь-якій комерційній діяльності. Успіх у фінансових питаннях триває. Але вам необхідно все ретельно обмірковувати та зважувати. Інакше ви можете припуститися фатальних помилок через свою імпульсивність, що може нашкодити вашим фінансовим рішенням та бізнесу. Цього тижня можуть бути значні знайомства, особливо у коханні.

Українські Національні Новини

Суспільство