ye-ryzyk-katastrofichnoi-sytuatsii-chleny-tsk-khochut-pobachyty-stan-stantsii-metro-poshtova-ploshcha

Є ризик катастрофічної ситуації? Члени ТСК хочуть побачити стан станції метро Поштова Площа

 • 47235 переглядiв

Народні депутати хочуть особисто проінспектувати станцію метро "Поштова площа" в Києві, щоб перевірити, чи існує ризик аварії, як стверджують громадські активісти, незважаючи на те, що міська влада заперечує будь-яку загрозу.

Нардепи, які входять до ТСК ВР по Києву хочуть переконатися, чи насправді відсутня загроза аварії на станції метро Поштова Площа в Києві, на що звертають увагу громадські активісти. Про це повідомив нардеп, голова ТСК з питань дослідження ефективності роботи органів публічної влади Києва Віталій Безгін на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Поштова Площа. Чи є ризик катастрофічної ситуації? На думку активістів та експертів - так, на думку Київської міської влади - ні. Але ми не вправі наражати киян на небезпеку, тому домовились із Володимиром Бондаренком (заступник міського голови – секретар Київської міської ради – ред.) разом спуститись на об'єкт найближчим часом, разом з представниками ТСК та побачити все на власні очі. Ми не можемо допустити навіть потенційної катастрофи у місті", - написав Безгін.

Доповнення

Раніше в КП "Київський метрополітен" наголошували, що наразі жодних змін в роботі у роботі станцій метро "Тараса Шевченка" та "Почайна" не заплановано.

Перед цим у ЗМІ з'явилась інформація, що у Києві нібито можуть закрити на ремонт дві станції метро, серед них "Почайна" і "Тараса Шевченка" на "синій" лінії Київського метрополітену. Окрім того, на рівні експертного обговорення розглядається питання закриття станції "Поштова площа".

Нагадаємо

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що роботи з реконструкції тунелю київського метро між станціями синьої гілки "Либідська" та "Деміївська" планують завершити до кінця літа.