ye-zagroza-podalshogo-obvalennya-konstruktsiy-budinku-v-rf

Існує загроза подальшого обвалення конструкцій будинку в РФ

 • 10147 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. Існує загроза подальшого обвалення конструкцій будинку пошкодженому внаслідок вибуху будинку в місті Шахти Ростовської області. Про це передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Зараз рятувальниками проводяться заходи щодо зміцнення опорних конструкцій та міжповерхових перекриттів сходових маршів", - сказав керівник ГУ МНС по регіону В'ячеслав Бутко.

Наразі спеціалісти укріпляють конструкції в будинку, що необхідно для розбору завалів.

У виданні додали, що місце вибуху обстежують за допомогою беспілоотників, біля будинку багато зламків, територія оточена.

Губернатор Ростовської області Василь Голубєв зазначив, що в чотирьох зруйнованих квартирах було 12 людей, а не 13, як повідомлялось раніше.

"У зону вибуху потрапило чотири квартири, в яких проживало 13 осіб. Але буквально годину тому з'явилася інформація, що 14-річна дівчинка не перебувала в даний момент в своїй квартирі, про це повідомили її родичі. Тому мова йде про 12 людей, доля чотирьох на даний момент невідома ", - сказав Голубєв.

Нагадаємо, у результаті вибуху побутового газу в місті Шахти Ростовської області у Росії, загинула одна людина, семеро людей врятували, доля чотирьох залишається невідомою.

Українські Національні Новини

Новини Світу