yermak-obhovoryv-z-radnykom-prezydenta-par-pidhotovku-do-hlobalnoho-samitu-myru

Єрмак обговорив з радником президента ПАР підготовку до Глобального саміту миру

 • 32674 переглядiв

Глава Офісу Президента Андрій Єрмак обговорив підготовку до Глобального саміту миру з радником з питань національної безпеки Південно-Африканської Республіки Сідні Муфамаді, наголосивши на важливості участі африканського континенту.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником Президента ПАР з питань національної безпеки Сідні Муфамаді, - під час розмови йшлося про підготовку до Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Також Єрмак подякував Південно-Африканської Республіки за участь в роботі щодо Формули миру, нагадав про важливість участі представників Африканського континенту в саміті миру.

Про це передає УНН із посиланням на пресслужбу Офісу Президента.

У продовження контактів між Президентом України Володимиром Зеленським і Президентом Південно-Африканської Республіки Сирілом Рамафосою керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником Президента ПАР з питань національної безпеки Сідні Муфамаді.

 – ідеться у дописі.

Зазначається, що співрозмовники обговорили контакти на найвищому рівні між Україною та Південно-Африканською Республікою, зокрема - підготовку до Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії.

Єрмак подякував за участь Південно-Африканської Республіки в роботі над реалізацією пунктів Формули миру.  Керівник Офісу президента наголосив на важливості участі представників Африканського континенту в саміті миру.

Нагадаємо

Голова Офісу Президента Андрій Єрмак зустрівся з колишньою Прем'єр-міністеркою Фінляндії Санною Марін, яка входить до нашої Міжнародної робочої групи з питань безпеки та євроатлантичної інтеграції України. 

Ердоган запропонував провести мирні переговори між Україною та росією, але Зеленський виступив проти участі росії, поки не буде розроблено план "справедливого світу".