yermak-povidomiv-pro-plani-vizitu-ukrayinskoyi-delegatsiyi-do-frantsiyi

Єрмак повідомив про плани візиту української делегації до Франції

 • 11573 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, а також члени української делегації планують під час візиту до Франції провести ряд зустрічей, зокрема - обговорити ситуацію у "мінському процесі" і двосторонню співпрацю між країнами. Про це керівник ОП повідомив у Facebook, інформує УНН

"Сьогодні у складі української делегації працюємо у Парижі. Із зовнішньополітичним радником Президента Франції Еммануелем Бонном планую говорити про ситуацію у "мінському процесі" та двостороннє співробітництво України та Франції. В мене та колег заплановано ще кілька зустрічей. Зокрема, планую дати інтерв’ю журналісту газети "Ле Фігаро", - повідомив Єрмак.

За його словами, цей візит відбувається у продовження поїздки до Берліну на початку червня, "а також багатьох телефонних- та відеорозмов з міжнародними партнерами за останні місяці".

"Нам надзвичайно важлива підтримка наших зарубіжних партнерів. Саме тому ми приділяємо нашому спілкуванню так багато уваги. Чим краще ми розуміємо один одного, тим більша ймовірність, що ефективніше будемо рухатися до встановлення миру", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше в УНН, українська делегація на чолі з Резніковим летить до Франції.

Українські Національні Новини

Політика