yermak-udary-rosiiany-za-ostanni-try-tyzhni-ye-chastynoiu-pidhotovky-do-nastupu

Єрмак: удари росіяни за останні три тижні є частиною підготовки до наступу

 • 35392 переглядiв

За словами голови Офісу Президента Андрія Єрмака, російські удари за останні три тижні є частиною підготовки до великого наступу, який може розпочатися наприкінці травня або на початку червня і націлений на Харків.

Армія рф може розпочати нові контрнаступальні операції наприкінці травня або на початку червня. Удари росіяни за останні три тижні є частиною підготовки до цього наступу.  Про це заявив голова Офісу Президента України Андрій Єрмак в інтерв'ю Politico у четвер увечері, передає УНН

За словами Єрмака, удари, яких зазнала Україна за останні три тижні, є частиною кампанії, спрямованої на те, щоб пом'якшити її для великого російського наступу.

Як пише видання, Єрмак вважає північно-східне місто Харків найімовірнішою метою для головного напрямку наступу. 

"Ми знаємо, що путін готує нову хвилю мобілізації, і вважаємо, що нові контрнаступальні операції росіян можуть початися наприкінці травня або на початку червня. Звичайно, ми повинні бути готові до цього", - сказав Єрмак. 

"Нам, як і раніше, вкрай необхідні додаткові системи ППО, тому що без них ми не зможемо захистити наші міста", - додав він.

Єрмак сказав, що необхідно більше зенітно-ракетних комплексів Patriot для захисту лінії фронту, де росіяни завдають величезної шкоди використовуючи керовані авіабомби. 

рф на 1 червня готує мобілізацію 300 тис. військових - Зеленський03.04.24, 15:05 • [views_0]