yermak-zayaviv-scho-ukrayini-ne-grozit-defolt-zaklikav-kompaniyi-scho-ydut-z-rf-pereoriyentuvatis-na-kiyiv

Єрмак заявив, що Україні не грозить дефолт. Закликав компанії, що йдуть з рф, переорієнтуватись на Київ

 • 104403 переглядiв

КИЇВ. 18 березня. УНН. Жодних ознак дефолту України на сьогоднішній день немає. Про це заявив на брифінгу керівний Офісу президента України Андрій Єрмак, пише УНН.

Деталі

Так, Єрмак заявив, що провів зустріч в режимі онлайн-конференції з представникками провідних інвестиційних компаній світу.

Керівник ОП заявив, що повідомив міжнародним фінансовим партнерам, що Україна не здається і не поступиться незалежністю та територіальною цілісністю. Також у розмові він зазначив, що керівництво держави вже думає про те, як буде відновлювати країну.

Для цього Україна планує залучити кошти міжнародних партнерів, а також репарації та компенсації, які має сплатити російська федерація за свою агресію, зазначив Єрмак.

Він також закликав міжнародний бізнес інвестувати в купівлю військових облігацій українського уряду.

Цитата

"Також важливо, щоб відповідальні компанії, які йдуть сьогодні з Росії, переорієнтувались на Україну. Я застеріг, що жодних ознак дефолту України немає. Ця проблема має турбувати країну-агресора", - заявив глава ОП.

Раніше

Раніше сьогодні Україна отримала 300 млн євро фінансової допомоги Європейського Союзу, що є другою частиною першого траншу у рамках нової програми макрофінансової допомоги ЄС.

Українські Національні Новини

Економіка