yermak-zustrivsia-z-delehatsiieiu-lockheed-martin-shcho-vyrobliaiut-litaky-f-16

Єрмак зустрівся з делегацією Lockheed Martin, що виробляють літаки F-16

 • 23170 переглядiв

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак зустрівся з делегацією компанії Lockheed Martin, щоб обговорити подальшу експлуатацію винищувачів F-16, збільшення оборонного виробництва в Україні завдяки співпраці з американськими компаніями, а також посилення системи протиповітряної оборони України в умовах російських атак на критично важливу інфраструктуру.

Очільник Офісу Президента Андрій Єрмак провів зустріч із делегацією американської оборонної компанії Lockheed Martin на чолі з її віцепрезидентом Реймондом Піселлі. Про що говорили та яких домовленостей досягли Єрмак повідомив у своєму телеграм-каналі, передає УНН.

Деталі

На цій зустрічі окрему увагу приділили питанню майбутньої експлуатації винищувачів F-16, виробником яких є Lockheed Martin, та всіх необхідних для цього підготовчих кроків.

Глава ОП акцентував, що одним із пріоритетів для нашої держави є збільшення виробництва власної оборонної продукції. Та додав, що в цьому процесі Україна дуже розраховує на кооперацію з американськими компаніями.

Подякував представникам однієї з провідних оборонних компаній світу за підтримку нашої країни в цей вирішальний для її незалежності момент. … Наголосив: Україна сподівається на те, що Палата представників Конгресу США якнайшвидше ухвалить важливе рішення щодо виділення пакета підтримки.

– розповів Єрмак.

Під час цієї зустрічі Єрмак також розповів про наслідки нещодавніх обстрілів з боку рф критичної інфраструктури України. Зокрема глава Офісу Президента акцентував увагу на складній ситуації в Харкові та області. Й наголосив, що наша країна сьогодні вкрай потребує посилення ППО.

Український народ продовжує боротьбу з російськими загарбниками за свою свободу та спільні для всього демократичного світу цінності.

- запевнив глава ОП.

Україна та Британія підписали нові оборонні домовленості: в уряді очікують, це сприятиме виробництву озброєнь британських компаній в країні10.04.24, 15:53 • [views_0]