yes-vklyuchit-bagami-do-chornogo-spisku-podatkovikh-pritulkiv

ЄС включить Багами до "чорного" списку податкових притулків

 • 126941 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Європейський союз збирається додати Багамські острови до "чорного" списку урядів, які відмовляються співпрацювати у податкових питаннях, оскільки архіпелаг продовжує сприяти діяльності офшорних фірм з метою ухилення від сплати податків, передає УНН.

Деталі

Очікується, що наступного тижня блок включить карибські країни Ангілья та Теркс і Кайкос до свого оновленого списку, згідно з проектом, опублікованим Bloomberg News. Міністри фінансів ЄС планують затвердити переглянутий список наступного тижня.

ЄС склав свій перший "чорний" список юрисдикцій, що не співпрацюють у 2017 році, включаючи території, які не досягли достатнього прогресу в таких галузях, як обмін інформацією або впровадження міжнародних стандартів для боротьби з ухиленням від сплати податків.

Крім того, Бермудські острови та Туніс виключаються зі списку спостереження через їх прогрес у відносинах з офшорними фірмами та обмін інформацією.

Вірменія та Есватіні стануть частиною "сірого списку" ЄС, попередивши, що вони мають змінити свої пільгові податкові режими до кінця наступного року або бути включені до групи юрисдикцій, що не співпрацюють.

Українські Національні Новини

Новини Світу