yevro-2020-buschan-nazvav-naysilnishu-lanku-v-zbirniy-angliyi

Євро-2020: Бущан назвав найсильнішу ланку в збірній Англії

 • 27492 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Основний голкіпер збірної України Георгій Бущан розповів в ексклюзивному інтерв'ю сайту УЄФА про майбутню зустріч зі збірною Англії, передає УНН.

Страж воріт не бажає зупинятися на досягнутому (на чвертьфіналі), тому націлений на прохід до півфіналу.

Цитата:

"Можливо, нам легше через те, що на нас немає тиску. Але ми теж хочемо розвиватися, рости. І зупинятися на досягнутому, бути щасливими вже цим результатом - це не для нас. У нас є мрії, тому ми дуже серйозно готуємося до цього матчу. Зараз у нас думки тільки про перемогу. Нам потрібно проявити характер, який у нас точно є. Ми будемо відчувати підтримку нашого народу і битися до останньої хвилини", - зізнався Бущан.

Також Бущан назвав найбільш небезпечну ланку в складі збірної Англії.

Цитата:

"Ми всі розуміємо, які там гравці і яка у них збірна. Але в футболі є речі, які не можна пояснити. Не шукайте логіки в футболі. Хто найнебезпечніший? Вся лінія атаки на чолі з Кейном. Там є дуже багато людей, які можуть зіпсувати настрій", - додав українець.

Довідка

27-річний голкіпер Бущан переживає свій найкращий сезон у кар'єрі, у межах якого дебютував в Лізі чемпіонів УЄФА, виграв три трофеї з київським "Динамо", потрапив до складу збірної України і став її першим номером на Євро-2020, де провів без замін усі чотири матчі.

Варто нагадати

Бущан увійшов до топ-10 голкіперів за кількістю сейвів на груповому етапі Євро-2020.

Українські Національні Новини

Спорт