yevro-2020-shveytsariya-zdobula-pershu-peremogu-na-turniri

Євро-2020: Швейцарія здобула першу перемогу на турнірі

 • 15764 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. Третій тур розіграшу футбольного Євро-2020 розпочався із поєдинку збірних Швейцарії та Туреччини у квартеті А, передає кореспондент УНН.

Що відомо

Обом командам потрібна була тільки перемога задля збереження шансів на вихід у плей-офф. Зі своєю задачею впоралися гравці Швейцарії, які виграли з результатом – 3:1.

Деталі

У складі Туреччини відбулися три заміни в порівнянні зматчем проти Уельсу, але це їх не врятувало від швидкого пропущеного м'яча від Харіса Сеферовіча. На 29 хвилині півзахисник "Ліверпулю" Джердан Шакірі подвоїв перевагу. Футболісту вдався ефектний обвідний удар у дев'ятку воріт голкіпера Чакира. Шакірі міг оформити дубль до перерви, але цього разу Чакирі був на висоті при виході з польовим гравцем один на один.

Свого Шакірі домігся на 68 хвилині, коли встановив остаточний рахунок на табло. До цього за Туреччину встиг відзначитися Кахведжі (62 хв).

Доповнення

Швейцарія посіла третє місце в квартеті (4 очки) і буде чекати підсумку групового етапу. Чотири найкращі команди з шести, які посядуть треті місця, вийдуть до 1/8 фіналу плей-офф. Туреччина завершила виступи із нулем у графі набрані очки .

Українські Національні Новини

Спорт