yevrobachennya-2023-na-natsvidbir-podali-vzhe-ponad-40-zayavok

Євробачення-2023: на нацвідбір подали вже понад 40 заявок

 • 269846 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Із 17 серпня подано вже 42 заявки на участь у національному відборі пісенного конкурсу "Євробачення-2023". Про це повідомляє УНН із посиланням на Суспільне.

Цитата

"Суспільне Мовлення отримало 42 заявки від охочих взяти участь у національному відборі на пісенний конкурс "Євробачення-2023", – ідеться у повідомленні.

Деталі

Заявки на участь у нацвідборі прийматимуть до 15 жовтня. Як зазначили, є багато заявок, в яких пісні порушують допустимий хронометраж (три хвилини) та вже були оприлюднені.

"Дуже важливо, щоб пісня, яка подається для участі у Національному відборі, ще ніде не з'являлася – повністю чи частково. Ця композиція тривалістю до 03:00 хвилин могла бути написана спеціально для нацвідбору або просто чекала свого часу, щоб вперше гучно зазвучати на весь світ саме на відборі. Також пильно просимо надсилати нам саме фонограму "плюс", щоб можна було максимально повно оцінити композицію", – зазначила голова делегації України на Євробаченні-2023 Оксана Скибінська.

Цьогоріч музичним продюсером національного відбору на Євробачення-2023 став Дмитро Шуров (Pianoбой). Фінал нацвідбору відбудеться у грудні. 

Нагадаємо

Євробачення-2023 відбудеться у Великій Британії від імені України. BBC оголосило фінальний список міст-претендентів на право провести пісенний конкурс.

Українські Національні Новини

Культура

    Популярні

    Новини по темі

    Євробачення-2023: на нацвідбір подали вже понад 40 заявок

     • 269846 переглядiв