yevrobachennya-solistka-go-a-otrimala-negativniy-rezultat-testu-na-koronavirus

Євробачення: солістка Go-A отримала негативний результат тесту на коронавірус

 • 58964 переглядiв

КИЇВ. 13 травня. УНН. Солістка українського гурту Go-A, що бере участь у міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення 2021", Катерина Павленко повідомила, що отримала негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус. Про це шанувальники могли дізнатись з Instagram-сторінки співачки, передає УНН.

Деталі

Так, раніше сьогодні Павленко повідомила, що сьогодні почувається набагато краще, аніж за день до того – тоді українка була змушена пропустити репетицію через самопочуття.

Близько години тому Павленко втішила підписників, що її ПЛР-тест на коронавірус виявився негативним.

 

Контекст

Напередодні стало відомо, що друга репетиція представників України на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення 2021" в Роттердамі (Нідерланди), групи Go-A відбудеться без солістки колективу Катерини Павленко.

Довідково

Конкурс "Євробачення -2021" буде проходити на арені Ahoy в Роттердамі 18-го, 20-го і 22 травня. Участь в "Євробаченні 2021" візьмуть представники 39 країн.

Go-A з піснею Shum виступить в першому півфіналі під 15-м номером. Після першої репетиції група увійшла в десятку ймовірних претендентів на перемогу за версією авторитетної букмекерської компанії William Hill.

Захід пройде в присутності 3,5 тис. глядачів - вони стануть учасниками експерименту, ініційованого урядом Нідерландів, метою якого є перевірка безпеки проведення масових заходів в умовах пандемії.

Українські Національні Новини

Суспільство