yevrointegratsiya-ukrayini-uryad-viznachiv-plan-zakhodiv-z-komunikatsiyi-na-2020-rik

Євроінтеграція України: уряд визначив план заходів з комунікації на 2020 рік

 • 13334 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. На засіданні у четвер, 25 червня, Кабінет міністрів України затвердив план заходів на 2020 рік з реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018-2021 роки, передає УНН з посиланням на повідомлення пресслужби КМУ.

"Європейська інтеграція України - це, передусім, про спільні цінності. Серед них - кращі умови для життя громадян в Україні, більше демократії, сильніша економіка, краща медицина та соціальна підтримка. Цей процес потребує підтримки громадян в усіх куточках нашої країни, але передусім - розуміння про те, як і коли ми плануємо робити кожен наступний крок і в чому полягатиме його реальний результат… Ми розуміємо, що потрібно пояснити на практиці, як інтеграція до ЄС допоможе українцям втілювати свої плани та мрії, мати кращі можливості для життя, навчання та самореалізації. Для цього важливий постійний і системний діалог, щоб показувати реальний зв’язок між реформами, виконанням Угоди про асоціацію та позитивними змінами в житті громадян", - прокоментувала рішення уряду віце-прем'єр-міністр з євроінтеграції Ольга Стефанішина.

Серед цілей, що визначені Планом є, зокрема:

- підвищення поінформованості населення про європейські цінності;

- інформування про можливості та перспективи, які відкриває для держави Угода про асоціацію, на прикладі результатів впроваджених реформ;

- протидія дезінформації, спрямованої на дискредитацію відносин України з ЄС та майбутнього членства України в ЄС;

- вдосконалення комунікаційних навичок у представників органів державної влади та місцевого самоврядування тощо.

Віце-прем'єр окремо зазначила важливу роль Плану, схваленого сьогодні, у загальній інформаційній політиці України та роль Міністерства культури та інформаційної політики у розробці та подальшій реалізації цього Плану.

Нагадаємо, Кабмін на своєму засіданні сьогодні прийняв постанову про створення Секретаріату Уповноваженого із захисту державної мови як юридичної особи публічного права.

Українські Національні Новини

Політика