yevrokomisar-gan-zvernuv-uvagu-zelenskogo-na-borotbu-z-koruptsiyeyu-i-oligarkhami

Єврокомісар Ган звернув увагу Зеленського на боротьбу з корупцією і олігархами

 • 5308 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Переможець другого туру виборів президента України Володимир Зеленьский має потужний мандат на рішучішу боротьбу з корупцією і звільнення держави від олігархічної залежності. Про це повідомляє УНН з посиланням на заяву європейського комісара з питань європейської політики сусідства та перемовин із розширення Йоганнеса Гана у Twitter.

"Вітаю український народ із виявом демократичної зрілості та обраного президента, Володимира Зеленського, з його перемогою", - наголосив представник Євросоюзу. "Цей результат є дуже сильним мандатом на рішучішу боротьбу з корупцією і звільнення держави від олігархічної залежності", - зауважив він.

Ган наголосив, що з усіх сил підтримуватиме європейський вектор розвитку України. "Процес реформ і реалізації угоди про асоціацію мають тривати на повній швидкості для того, щоби український народ повністю скористався цим. У решту місяців мого мандату я зроблю все для того, щоби підтримати Україну на цьому шляху", - заявив єврокомісар.

Нагадаємо, другий тур виборів президента в Україні завершився.

Президент США Дональд Трамп подзвонив Володимиру Зеленському та привітав його з перемогою на виборах президента України.

I congratulate the #Ukrainian people on their show of democratic maturity
and the President elect, Volodymyr #Zelensky, on his victory. This result is a very strong mandate to fight corruption more vigourosly and to free the state from oligarchic state capture. 1/2

— Johannes Hahn (@JHahnEU) 21 апреля 2019 г.

Українські Національні Новини

Політика