yevrokomisar-kh-stilianides-vidvidaye-ukrayinu-20-21-lyutogo-1

Єврокомісар Х.Стиліанідес відвідає Україну 20-21 лютого

 • 9187 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Європейський комісар з питань гуманітарної допомоги та кризового врегулювання Христос Стиліанідес відвідає Україну 20-21 лютого. Про це УНН повідомили у прес-службі Представництва Європейського Союзу в Україні.

Під час свого візиту Єврокомісар відвідає гуманітарні проекти, які фінансуються ЄС на сході України, зустрінеться зі партнерами та працівниками гуманітарної сфери, та з тими, кому проекти ЄС допомагають. Він також зустрінеться з представниками місцевої влади - головою Донецької ВЦА Павлом Жебрівським - на сході України. Візит комісара пов'язаний з посиленням бойових дій на сході країни, через які страждають десятки тисяч людей, особливо тих, хто проживає вздовж "контактної лінії".

На другий день, 21 лютого, єврокомісар Х.Стиліанідес запланував зустрічі з представниками української влади. Обговорення буде зосереджуватися на поточній ситуації на сході України та яким чином ЄС може відповісти на потреби постраждалого населення.

Як повідомляв УНН, на початку лютого віце-прем'єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе зустрілася з комісаром ЄС з питань гуманітарної допомоги та управління кризовими ситуаціями Христосом Стиліанідесом.

Українські Національні Новини

Політика