yevrokomisar-vargeyi-zustrivsya-z-razumkovim-obgovoryuvali-koruptsiyu

Єврокомісар Варгеї зустрівся з Разумковим: обговорювали корупцію

 • 19983 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Триває візит єврокомісара з питань політики сусідства та розширення Олівера Варгеї в Україні. Він зустрівся зі спікером парламенту Дмитром Разумковим, а також з парламентським комітетом з інтеграції України з Європейським союзом. Про це Варгеї написав в своєму Twitter-акаунті, передає УНН.

"Зі спікером парламенту Дмитром Разумковим обговорили прогрес в амбітній програмі реформ. Я підкреслив важливість продовження роботи щодо реформування, особливо в сфері верховенства закону та боротьби з корупцією, які також є ключовими для економічного розвитку України", - написав Варгеї.

У свою чергу, Разумков написав, що радий вітати Варгеї в Україні в новому статусі Комісара ЄС.

"Це важливий сигнал для нашої країни. Ми готові до поглибленої співпраці щодо позицій, закріплених в Угоді про асоціацію", - написав він.

Також єврокомісар зустрівся з парламентським комітетом з інтеграції України з Європейським союзом.

Зустріч Варгеї прокоментував так: "Широке обговорення проблем, що стоять перед Україною".

Нагадаємо, що сьогодні, 11 лютого, розпочався візит єврокомісара з питань політики сусідства та розширення Олівера Варгеї в Україні. Він уже зустрівся з віце-прем'єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитром Кулебою.

Також плануються зустрічі єврокомісара з Президентом України Володимиром Зеленським, прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком та головою МЗС Вадимом Пристайком.

Українські Національні Новини

Політика