yevrokomisiya-zvinuvatila-uryad-ugorschini-v-falsifikatsiyi

Єврокомісія звинуватила уряд Угорщини в фальсифікації

 • 9482 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Уряд Угорщини під керівництвом прем'єр-міністра Віктора Орбана поширює фейкові новини про міграційну політику ЄС, засновані на "божевільній теорії змови", заявив у вівторок, 19 лютого, в Брюсселі офіційний представник Єврокомісії Маргарітіс Схінас, передає УНН з посиланням на DW.

Представник Єврокомісії Маргарітіс Схінас вважає, що оприлюднені угорським урядом плани по розгортанню масивної рекламної кампанії, спрямованої проти голови Єврокомісії Жан-Клода Юнкера і американського мільярдера Джорджа Сороса, має угорське походження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Туск: лідери ЄС досягли міграційного угоди

Офіційний представник ЄК вважає, що "ніякої змови не існує".

"Країни-члени ЄС самі вирішують, до якої межі вони приймають легальну міграцію", - підкреслив Схінас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єврокомісія закликала країни ЄС схвалити міграційний пакт ООН

Представник уряду Угорщини Золтан Ковач, в свою чергу підкреслив, що Брюссель хоче і далі підтримувати нелегальну міграцію.

В рамках рекламної кампанії був презентований плакат, на якому поруч зображені Юнкер і Сорос, і видно напис великим шрифтом: "У вас теж є право знати про плани Брюсселя". Нижче значиться шрифтом дрібніше: "Вони хочуть ввести обов'язкові квоти на прийом мігрантів. Вони хочуть послабити право країн-членів ЄС на охорону кордонів. Вони хочуть полегшити імміграцію, ввівши міграційні візи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єврокомісія закликала скасувати прикордонний контроль всередині ЄС

У вересні 2018 року на саміті ЄС в Зальцбурзі Юнкер заявив про відмову від планів по введенню обов'язкових квот на розподіл мігрантів в різні країни ЄС.

Нагадаємо, глави держав і урядів більшості країн Євросоюзу зустрілися в Брюсселі, щоб в черговий раз спробувати врегулювати міграційну кризу. Зараз це одна з найгостріших проблем ЄС, в тому числі яка стала причиною виходу з товариства Великобританії (Brexit).

Українські Національні Новини

Новини Світу