yevropeiskyi-tsentrobank-planuie-zmusyty-unicredit-vyity-z-rynku-rosii-reuters

Європейський центробанк планує змусити UniCredit вийти з ринку росії - Reuters

 • 15558 переглядiв

Європейський центральний банк планує зобов'язати італійський UniCredit, другий за величиною банк ЄС в росії, різко скоротити свої активи в рф.

Європейський центральний банк (ЄЦБ) планує наказати італійському UniCredit, другому найбільшому банку країн ЄС у росії кардинально скоротити свої активи у рф. Паро це повідомляє Reuters, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що вимоги до другого за величиною європейського банку в росії будуть схожі на вимоги ЄЦБ до австрійського Raiffeisen Bank International - найбільшого західного банку, що працює в країні.

Raiffeisen Bank International напередодні заявляв, що ЄЦБ хоче, щоб банк скоротив кредитування й платежі в росії у встановлені терміни.

Після місяців обговорень ЄЦБ має намір направити UniCredit відповідне юридично обовʼязкове розпорядження. Це передостанній крок перед тим, як ЄЦБ зможе накласти санкції, такі як штрафи.

Офіційне попередження ЄЦБ на адресу UniCredit дасть банку останню можливість запобігти процедурі примусового стягнення з боку наглядового органу.

Нагадаємо

США погрожують австрійському Райффайзен Банку санкціями за продовження роботи в росії, стверджуючи, що він допомагає російській армії.