yevropu-nakrilo-zlivami-zaginuli-mayzhe-200-lyudey-700-postrazhdali

Європу накрило зливами: загинули майже 200 людей, 700 постраждали

 • 23336 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. У Європі внаслідо злив загинули майже 200 людей, понад 700 осіб постраждали, десятки лишаються безвісти зниклими. Про це інформує УНН з посиланням на NBC News.

Деталі

Проливні дощі минулого тижня призвели до серйозних повені та руйнувань по всій Західній Європі, спричинивши хаос у деяких районах Бельгії та Нідерландів, Німеччини.

Чиновники підтвердили смерть щонайменше 117 людей у ​​найбільш постраждалому німецькому регіоні Рейнланд-Пфальц, в результаті чого загалом підтверджених загиблих стало 196, ще 749 постраждали. Ще 46 загинули в сусідньому штаті Північний Рейн-Вестфалія, принаймні дві людини загинули в південній провінції Баварія, а 31 - у Бельгії.

Поліція Кобленца розшукує 170 осіб, про яких повідомили, що зникли в Рейнланд-Пфальці. Тим часом у сусідньому Північному Рейні-Вестфалії поліція Кельна заявила, що досі розшукує щонайменше 150 осіб, які досі не знаходяться в обліку.

Нагадаємо

Кількість загиблих в результаті повені на заході Німеччини збільшилася як мінімум до 133 чоловік. Внаслідок потужних злив напередодні рівень води в Рейні, Мозелі, а також невеликих річках в Західній Німеччині різко піднявся. Це призвело до затоплення низки районів, включаючи транспортні шляхи, зсувів та руйнувань житлових будинків.

Грози та сильний дощ за короткий проміжок часу також спричинили серйозні наслідки в Австрії у ніч на 18 липня. Особливо від негоди постраждало місто Халлейн в федеральній землі Зальцбург.

Українські Національні Новини

Новини Світу