yikh-znaydut-tak-samo-danilov-zaklikav-vsikh-prichetnikh-do-spravi-medvedchuka-zdavatisya-sbu

Їх знайдуть так само: Данілов закликав всіх причетних до "справи Медведчука" здаватися СБУ

 • 92035 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. Секретар Ради Національної безпеки і оборони України Олексій Данілов закликав всіх причетних до "справи Медведчука" добровільно здаватися СБУ. Про це він заявив під час телемарафону, передає УНН.

Цитата

"Їм треба йти в СБУ здаватися. Ці люди відомі всій країні. Відомо, хто вів із ними бізнес. Їх знайдуть так само, як Медведчука", - сказав секретар РНБО.

Деталі

Він наголосив, що правоохоронці розбиратимуться з усіма членами ОПЗЖ. До багатьох із них є питання. Це стосується й інших партій, діяльність яких була припинена на час воєнного стану.

Окрім цього, Данілов наголосив, що в Україні ще достатньо колаборантів, і з ними всіма знатимуться.

"На Медведчуку це не закінчиться. Ці люди привели сюди "російську весну". Це була ціла система. Вони розгорнули тут проросійський табір і працювали відкрито з 2014 року. Це абсолютно неприпустимо", - наголосив секретар РНБО.

Додамо

Віктора Медведчука затримали ввечері, 12 квітня. Глава Української держав Володимир Зеленський опублікував фото злочинця у себе в соцмережах.

На ньому була військова форма Збройних Сил України. Він намагався втекти з країни.

Операцію із затримання нардепа-втікача провели співробітники Служби безпеки України.

Голова СБУ Іван Баканов розповів, що Медведчука затримали у Київській області. Спецпризначенці ФСБ, які протистояли СБУ, мали вивезти його закордон.

Баканов також додав, що впродовж усього часу втікача супроводжували українські правоохоронці. У Службі безпеки пообіцяли притягнути їх до відповідальності.

Українські Національні Новини

Політика