yogo-bili-bili-a-potim-zastrelili-druzhina-rashista-rozpovila-yak-u-buryatiyu-privezli-vbitogo-vlasnimi-ofitserami-viyskovogo

"Його били-били, а потім застрелили": дружина рашиста розповіла, як у бурятію привезли вбитого власними офіцерами військового

 • 1965283 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Головне управління розвідки МО опублікувало діалог російського загарбника із дружиною, в якому жінка розповіла моторошну історію про те, як солдата зс рф із бурятії вбили офіцери, передає УНН.

Деталі

Жінка окупанта розповіла історію про свою знайому з бурятії, у якої сина вбили в Україні. За її словами, військовий рф підписав контракт та поїхав до України, згодом його тіло привезли в рф. Проте його друг розповів, що солдат загинув від рук офіцерів.

Цитата

"Його привезли. Вона хотіла його помити, в іншу труну перекласти. А він був весь забинтований… Пройшов місяць і прийшов його друг з армії, у нього контракт закінчився. Він також "там" був. Прийшов до матері і сказав, що його вбили свої два офіцери. І що він був весь побитий. Каже, у мене контракт закінчився, я піду головним свідком. Вони зараз ексгумацію хочуть робити, незалежну експертизу. Вони його били-били і потім убили, застрелили. Я кажу, пі… йо… (нехороші люди). Думають, війна все спише", - наголосили вона.

Дружина простить того знайти будь-які можливості, щоб повернутися з війни додому. Також жінка радить звернутися до матері, у якої зв’язки в лікарнях, з метою отримати довідку про непридатність до служби.

Доповнення 

Російські окупанти заздрять "ювелірній" роботі українських мінометників та артилеристів. Командир російської розвідроти скаржиться товаришу, що вони ледь втримують позиції в селищі Довгеньке на Харківщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП