yogo-likuyut-naykraschi-zakhidni-likari-u-gur-poyasnili-chomu-putin-dosi-zhiviy

“Його лікують найкращі західні лікарі”: у ГУР пояснили, чому путін досі живий

 • 1823410 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. Російський диктатор володимир путін тривалий час серйозно хворий, і незабаром може померти. Як заявив в інтерв'ю Delfi представник Головного управління розвідки МОУ Вадим Скібіцький, російський президент все ще живий лише тому, що його лікують найкращі західні лікарі, передає УНН.

Цитата

“На жаль, путіна лікують найкращі західні лікарі, тому він досі живе. Лікували б російські — все закінчилося б швидше”, — заявив Скібіцький.

Доповнення

В одному з недавніх інтерв'ю Глава управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов заявив, що російський диктатор володимир путін хворий на рак і незабаром може померти.

У травні газета The Times опублікувала матеріал про ймовірні проблеми зі здоров'ям путіна. Видання посилається на аудіозапис розмови неназваного російського олігарха.

Під час цієї розмови, яка відбулася в березні, російський бізнесмен говорить про те, що путін страждає на рак крові. За його оцінкою, він "збожеволів", наказавши атакувати Україну, і своїми діями зруйнував російську економіку.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Пентагон готується до візиту спікера США Маккарті на Тайвань

     • 840070 переглядiв

    В Міноборони розпочали аудит системи харчування – Резніков

     • 1001209 переглядiв