youtube-pochinaye-blokuvannya-kanaliv-rosiyskikh-derzhmedia-po-vsomu-svitu

YouTube починає блокування каналів російських держмедіа по всьому світу

 • 259473 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Відеохостинг YouTube вже почав блокувати доступ по всьому світу до каналів, пов'язаних з російськими ЗМІ, фінансованими державою. Про це повідомила компанія в п'ятницю, пославшись на політику, що забороняє контент, який заперечує або спрощує добре задокументовані події насильства, пише УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Як повідомляється, найпопулярніший у світі сервіс потокового відео, що належить компанії Alphabet Inc (GOOGL.O) Google, заявив, що вторгнення Росії в Україну тепер підпадає під дію його політики про насильницькі заходи.

Цитата

"Наші принципи спільноти забороняють контент, що заперечує, применшує або перетворює в банальність добре задокументовані насильницькі події, і ми видаляємо контент про вторгнення Росії в Україну, який порушує цю політику", — заявив прессекретар хостингу Фаршад Шадлоо.

"Відповідно до цього, з негайним вступом в силу, ми також блокуємо канали YouTube, пов'язані з російськими державними ЗМІ, по всьому світу", - додав він.

Додамо

Як писав УНН, американська компанія Google за останні дні посилила захист для українців через свої інструменти, а росіян наділила санкціями та обмеженнями.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Чернігівські оборонці ліквідували російський літак Су-34

     • 144518 переглядiв

    British American Tobacco йде з Росії

     • 209693 переглядiв

    ЄС введе нові санкції проти Росії 12 березня: що чекає на Москву

     • 191062 переглядiв