youtube-vidaliv-ostanni-video-parfonova-i-dudya

YouTube видалив останні відео Парфьонова і Дудя

 • 10883 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. Відеохостинг YouTube видалив перший випуск авторської програми "Намедни" Леоніда Парфьонова, який був опублікований на YouTube-каналі журналіста в березні 2019 року. Про це повідомляє УНН з посиланням на ТАСС.

На місці віддаленого випуску "Намедни" вказана причина по якій відеохостинг заблокував ролик. "Відео видалено за порушення умов YouTube", - говориться в поясненні.

"Ми подали апеляцію і чекаємо початку переговорів. Думаю, що в перебігу декількох днів все вирішиться", - сказав продюсер "Намедни" Ілля Овчаренко, зазначивши, що ролик не порушував прав спільноти.

У березні цього року журналіст Леонід Парфьонов представив перший випуск своєї відновленої авторської програми "Намедни". Прем'єра випуску, присвячена 1946 році, відбулася на каналі Парфьонова в YouTube. Програма виходитиме раз на два тижні. Кожен випуск присвячений одному року з історії СРСР, перші шість розкажуть про 1946-1951 роках.

Крім того, з YouTube-каналу журналіста Юрія Дудя пропало відео з інтерв'ю Таїра Мамедова, в якому колишній резидент "Comedy club" розповідає про своє життя в США.

Як повідомляв УНН, в РФ розслідують побиття матері і брата блогера Дудя.

Українські Національні Новини

Новини Світу