yu-lutsenko-pidozru-v-yanukovichu-vidpravili-ne-tilki-u-rf-a-y-u-mezhigirya

Ю.Луценко: підозру В.Януковичу відправили не тільки у РФ, а й у Межигір'я

 • 9512 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що екс-президенту України Віктору Януковичу було передано підозру через адвокатів, а також було відправлено по місцю реєстрації в Межигір'я та по вказаній адресі в Ростові, передає УНН з посиланням на прес-службу ГПУ.

"Луценко не оголошував підозру в суді. Я на цьому наголошував. Я лише виконував процесуальну дію – роз'яснював суть підозри. Вручення самої підозри відбувалися коли захисникам підозрюваного військові прокурори вручили підозру. Також через можливості міжнародної пошти ми доправили копію підозри по місцю проживанню Януковича у Межигір'я, як би це не звучало смішно, але це юридично правильно. А також по вказаній ним адресі в Ростові, а також в суд РФ в Ростові, де в якості свідка виступав В.Янукович",- сказав Ю.Луценко.

Він зазначив, що з ростовського суду ГПУ отримали відповідь, що підозра передана в російський Мін'юст для вручення В.Януковичу.

"На початку наступного року, а можливо і раніше ми вилучимо вже судом обвинувальний акт і розпочнемо судовий процес по державній зраді В.Януковича. Якщо новорічні свята не завадять вже в найближчі місяці ми будемо готові завершити досудове слідство", - розповів він.

Раніше Генеральна прокуратура України спростувала інформацію одного з адвокатів Віктора Януковича про те, що останній начебто не має статусу підозрюваного та про повернення повідомлення про підозру В.Януковичу до Генеральної прокуратури України.

Українські Національні Новини

Політика