yunatska-zbirna-ukrayini-u-19-triumfuvala-v-kvalifikatsiyi-na-yevro-2020

Юнацька збірна України U-19 тріумфувала в кваліфікації на Євро-2020

 • 13640 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. В заключному поєдинку кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи з футболу серед 19-річних футболістів збірна України під орудою Олега Кузнецова перемогла збірну Швеції, повідомляє УНН з посиланням на УАФ.

Аби ні від кого не залежати та здобути право виступати в еліт-раунді, в останньому матчі кваліфікаційного етапу Євро-2020 (U-19) юнацькій збірній України потрібно було просто перемогти господаря змагань, команду Швеції.

І перший тайм підопічні Олега Кузнецова відіграли так, що отримали перевагу у два м'ячі. Гра була рівною, а от у реалізації моментів "жовто-блакитні" хлопці повністю перевершили свого суперника, дозволивши тому лише раз влучити в рамку. Зате в самих українців усі чотири удари по воротах прийшлися у площину, а два з них виявилися результативними. На 6-й і 43-й хвилинах відзначився Данило Сікан - 0:2.

Та, схоже, ці два голи зіграли зі збірною України злий жарт, оскільки дебют другого тайму залишився повністю за шведами, що із 46-ї по 57-у хвилину завдали по воротах Трубіна сім ударів, один з яких, на 52-й хвилині, досяг мети. І в подальшому суперники були активнішими на чужій половині поля, але самовіддана гра українських хлопців в обороні призвела до перемоги й виходу до еліт-раунду чемпіонату Європи – 2:0.

У своєму квартеті українці набрали 7 очок і посіли найвищу сходинку, обігнавши словенців на 2 бали, шведів на 3.

Як повідомляв УНН, збірна України U-17 виграла стартовий поєдинок відбору на Євро-2020.

Українські Національні Новини

Спорт