yuniorska-zbirna-ukrayini-vigrala-na-starti-vidboru-do-yevro-2020

Юніорська збірна України виграла на старті відбору до Євро-2020

 • 10657 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Кваліфікаційний раунд Євро-2020 (U-17) юнацька збірна України з футболу відкрила поєдинком проти однолітків із Грузії. Про це свідчить пресслужба УАФ, передає УНН.

У першому таймі суперник українців створив більше гостроти біля чужих воріт, ніж "синьо-жовті". Утім, оборону українська команда тримала якісно, не давши опонентам відкрити рахунок. Часом і підопічні Олександра Петракова непогано атакували, але перший тайм завершився без голів.

Аби підкоригувати дії команди, наставник збірної України в перерві зробив дві заміни. У дебюті другого тайму грузини знову побігли забивати, проте отримали м’яч у свої ворота. На 51-й хвилині Олег Очеретько пробив у каркас воріт, і тут же Назар Волошин вразив ціль - 0:1.

Цей гол деморалізував грузинську збірну, яка прийшла до тями лише хвилині на 75-й, отримавши право на кутовий. Але вже в наступній атаці "синьо-жовті" подвоїли свою перевагу. І знову комбінацію завершували Волошин з Очеретьком. Перший виступив у ролі асистента, а другий — автора голу (0:2).

Україна: Ісенко, Козик, Мампассі, Роман, Очеретько, Шубін (Яцик, 62), Кононов (Дячук, 90+1), Булеза, Микитишин (Хлань, 46), Волошин (Ден. Шостак, 77), Попов (Дм. Шостак, 46).

Примітно, що у паралельній грі квартету 17-річні футболісти Португалії розгромили однолітків з Албанії – 4:0.

Українські Національні Новини

Спорт