yunisef-peredav-bezkoshtovne-kharchuvannya-u-kramatorsk

ЮНІСЕФ передав безкоштовне харчування у Краматорськ

 • 76885 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Представництво дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні передало безкоштовне дитяче харчування «КОКО» малечі Краматорська, повідомляє УНН.

Продукцію благодійникам надав найбільший в Україні виробник курятини «Наша Ряба», компанія МХП.

«Від початку війни в Україні багато дітей покинули свої домівки, проте не всім вдається виїхати у безпечніші міста. Особливо важко зараз сім’ям з дітьми на Сході, де багато хто залишається заблокованими та без доступу до найнеобхіднішого: води, електропостачання, їжі, медикаментів тощо.

ЮНІСЕФ разом з партнерами допомагає тим, хто опинився у найскрутніших ситуаціях. Так, ми доставили понад 2,5 тисячі готових курячих супів-пюре КоКо від бренду Наша Ряба у міську дитячу лікарню в Краматорську. Супами-пюре будуть годувати діток, що знаходяться в лікарні, а також за потреби передаватимуть їх до сусідніх Дружківки і Костянтинівки, щоб забезпечити дітей здоровим харчуванням», - йдеться у повідомленні.

Довідка

Компанія МХП Юрія Косюка разом зі своїм брендом "Наша Ряба" запустили виробництво дитячого харчування "КОКО". Проект готувався задовго до війни, і перші партії мали надійти у продаж, проте в компанії вирішили передати продукцію на благодійні цілі.

Українські Національні Новини

Суспільство