z-bilorusi-poletiv-rosiyskiy-bombarduvalnik-su-34-monitoring

З білорусі полетів російський бомбардувальник Су-34 - моніторинг

 • 978454 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. З білоруського аеродрому "барановичі" до росії убув бомбардувальник Су-34 вкс рф. Про це інформує УНН з посиланням на Telegram "Беларускі Гаюн".

Деталі

Аналітики відзначають що на аеродромах "мачулищі", "барановичі" та "лунинець" з 4 по 5 лютого спостерігалася авіаційна активність. Зокрема, з "мачулищах" фіксувалися польоти літаків ДРЛО А-50У та МіГ-31К (два літако-вильоти) пкс рф, а з "лунинця" на "мачулищів" перекинули 12 вертольотів пкс рф.

Окрім цього, за попередньою інформацією "Баларускі Гаюн", з аеродрому "барановичі" до рф убув бомбардувальник Су-34 вкс рф.

Цитата

"Можна констатувати формальний початок виведення авіації пкс рф, яка була перекинута в рб для проведення спільного льотного вчення (один бомбардувальник Су-34). Перебазування гелікоптерів пкс рф на аеродром "мачулищі" може, зокрема свідчити підготовку їхнього виведення з території рб, оскільки вказані гелікоптери перекидалися на аеродром "лунинець" також через Мачулищі", - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо

Голова військово-повітряних сил білорусі андрій лук'янович повідомив, що у білорусь прибудуть російські вертольоти Мі-35М та винищувачі Су-30СМ.

Українські Національні Новини

Новини Світу