z-kharkivskogo-delfinariyu-do-odesi-evakuyuyut-delfiniv-morski-kotikiv-ta-leviv

З харківського дельфінарію до Одеси евакуюють дельфінів, морські котиків та левів

 • 80912 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. З Харківського дельфінарія до Одеси готується евакуація морських тварин. Про це інформує дельфінарій на офіційній сторінці у Facebook, пише УНН.

Цитата

"Завдяки Вашій підтримці та фінансовій допомозі, готуємося до евакуації більшості морських тварин. Ми вже знайшли та частково оплатили транспорт зі спеціальними евакуаційними мобільними транспортувальними басейнами. Машини вже виїхали з Одеси та на днях прибудуть до Харкова. Після чого, більшість дельфінів, морські котики та леви поїдуть до дельфінарія Одеси", - повідомили співробітники дельфінарію.

Деталі

Повідомляється, що, як тільки погодні умови стали благосприятливими для евакуації, команда дельфінарію почала підготовку. Так, з дельфінами поїдуть професійні тренери та ветеренари, які будуть поруч з ними.

Також повідомляється, що у дельфінарія є складнощі із закупівлею риби, вітамінів, медикаментів та організацією евакуації. Всіх небайдужих працівники закликають за можливості допомогти дельфінарію, реквізити оприлюднено на Facebook-сторінці закладу.

Нагадаємо

Як писав УНН, у вівторок російські окупанти обстріляли один з житлових районів Харкова. В результаті удару загинули мирні жителі, які в той момент пересувалися автомобілем по району.

Українські Національні Новини

Суспільство