z-maskuvalnikh-sitok-u-mikolayevi-vstanovlyat-yalinku-nezlamnikh

Із маскувальних сіток: у Миколаєві встановлять "ялинку незламних"

 • 629026 переглядiв

КИЇВ. 16 грудня. УНН. Цього року новорічна ялинка у Миколаєві буде з маскувальних сіток. Про це повідомляє УНН із посиланням на Суспільне.

Деталі

Пам'ятник Святому Миколаю став основою "новорічного дерева". Скульптуру ще в жовтні закрили від обстрілів мішками з піском, а напередодні свят її покрили маскувальними сітками.

"Ялинка буде складатися із шести секцій, кожна секція у висоту – 6 метрів, в ширину – 2,5 метри. Потім буде демонтаж, буде розгортатися кожна "пелюстка", ми так назвали, зверху донизу, і стягуватися стяжками. Після цього ялинка буде прикрашена кульками та гірляндами", – розповіла організаторка виробництва Наталія Куличковська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків відмовився від новорічної ялинки на головній площі

Миколаївську ялинку у воєнному стилі прикрасять ілюмінацією.

"Сенс не в тому, що ми побачимо, сенс в тому, що ми відчуємо. Це такий проєкт, наші колеги таку назву придумали – "Ялинка незламних". Які часи, така і ялинка. Тут захисна споруда навколо Святого Миколая, і навколо цієї захисної споруди ще одна захисна споруда зараз відбудовується. Це буде такий символ миколаївського Нового року, Різдва цього року", – сказав начальник міського управління культури Юрій Любаров.

Нагадаємо

У Львові не відмовилися від новорічної ялинки. Вона стоятиме приблизно місяць і світитиме п'ять годин на день.

А головна ялинка України ього року буде штучною і з енергозберігаючими гірляндами, які працюватимуть від генератора.

Українські Національні Новини

Суспільство