z-nezakonnogo-obigu-viluchili-partiyu-tyutyunovikh-virobiv-na-ponad-7-4-mln-grn

З незаконного обігу вилучили партію тютюнових виробів на понад 7,4 млн грн

 • 9622 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. У Запорізькій області з незаконного обігу вилучено партію тютюнових виробів вартістю понад 7,4 млн грн. Про це УНН повідомили в прес-центрі Державної фіскальної служби України.

Так, у рамках проведення операцій "Акциз-2019", "Рубіж" та розслідування кримінального провадження за ч.3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів - ред.) було проведено обшуки у місті Мелітополь за місцями зберігання та реалізації тютюнових виробів без марок акцизного податку України.

Під час обшуків виявлено, вилучено та передано на відповідальне зберігання більш ніж 117 тис. пачок тютюнових виробів іноземного виробництва без марок акцизного податку, які були ввезені на територію України поза митним контролем, а також майже 55,7 тис. пачок тютюнових виробів вітчизняного виробництва без документів, які підтверджують законність їх походження, зазначили у ДФС.

За результатами проведених заходів встановлено, що канал постачання та збуту нелегальної тютюнової продукції налагодив місцевий житель. Реалізація продукції здійснювалася шляхом надання оголошення в інтернеті, а також з використанням аккаунтів, спеціально створених у системах обміну повідомленнями.

"Всього вилучено 173 тис. 80 пачок тютюнових виробів на загальну суму 7 млн 435 тис. гривень", - додали у фіскальній службі.

Нагадаємо, що у підприємця вилучили 800 пачок незаконного кальянного тютюну.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП