z-perelomami-i-zaboyami-organiv-u-likarnyu-potrapili-pyatero-postrazhdalikh-u-dtp-z-benzovozom-i-marshrutkoyu-na-odeskiy-trasi

З переломами і забоями: у лікарню потрапили 5 постраждалих у ДТП з бензовозом і маршруткою на Одеській трасі

 • 25295 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. На автодорозі М–05 Київ – Одеса біля села Калинівка на Київщині вантажівка MAN зіткнулася з маршрутним таксі. П’ятьох пасажирів госпіталізовано до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості. Про це журналісту УНН повідомили у патрульній поліції Київської області.

Цитата:

“За попередніми даними, там було п’ять постраждалих. Вони всі з маршрутно-транспортного засобу. Травми різного ступеня тяжкості. Там є і переломи кісток тазу, і забої внутрішніх органів, і закриті черепно-мозкові травми, струси мозку. Всіх травмованих госпіталізували до Васильківської лікарні”, - зазначили у поліції.

Деталі

За наданою інформацією, маршрутка їхала з Білої Церкви до Києва. За припущенням поліції, кількість постраждалих може збільшуватися, оскільки команда медиків та рятувальників все ще перебуває на місці ДТП. Загальна кількість пасажирів у маршрутному таксі ще не встановлена.

У Telegram-каналі патрульної поліції Київської області повідомили, що через ДТП рух на автодорозі М–05 Київ – Одеса було тимчасово обмежено в напрямку Києва.

Доповнення

Раніше патрульна поліція оприлюднила статистику, згідно з якою у січні-квітні в Україні сталося 55 791 ДТП, що на 23,2% більше, ніж за аналогічний період торік. З них 5988 ДТП – з травмованими (-11,9%), у яких загинуло 785 людей (-17,4%) та 7220 людей отримали травми (-14,7%).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП